Frågor och svar om hårtillväxt

20 Aug 2001, 00:00 694
Annat, 0 år
Question


Hej! Jag har jättemycke hår på hela kroppen. inte bara vanligt som på benen och armarna, utan överallt! och mycke mer än normalt också. jag har tänkt att gå till ungdomsmottagningen, men finns det verkligen nånting man kan göra mot det här? Jag har för mycket för att det ska gå och ta bort med vanlig hårborttagningskräm eller raka bort det. Det så pinsamt! men jag går till UM om det finn såt man kan göra åt det. Gör de det?

Svar

Oftast är det inte mycket man kan göra åt för mycket hår på kroppen. Det finns privata laserkliniker som sägs kunna ta hand om "för mycket kroppshår" men vart, och vad det kostar och hur pass väl det fungerar har jag inte en aning om.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar