Frågor och svar om könssjukdom

7 Apr 2002, 19:07 817
Kille, 0 år
Question


Hej!
Jag är en kille som könstestade mig för en månad sedan på könsmottagningen och de misstänkte att jag hade Klamydia och fick därför en kur direkt med Doxyferm. De testade mig med en tops i urinröret. Efter en vecka då jag fick resultatet visade det sig att jag inte hade klamydia men jag rekommenderades att fullfölja min kur och det gjorde jag. Jag har dock fortfarande kvar mina besvär men sveda när jag kissar. Jag undrar ifall det är gonorre jag kan ha och varför de i så fall inte testade för detta då jag testades? Och botar Doxyferm även Gonorre? eftersom jag rekommenderades att fullfölja kuren... Vad bör jag göra?

Svar

Jag brukar alltid testa båda för Klamydia och Gonnoré när man ändå håller på att ta prover. Att du fortfarande har symtom kan eventuellt bero på en blåskatarr, svampinfektion i underlivet eller annan sjukdom som inte tillhört sk STD-kategorier. Prata med din distriktläkarmottagningen igen.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar