Frågor och svar om onani

5 Apr 2002, 09:35 336
Annat, 0 år
Question


hejsan!
jo, hade en liten undran. När jag får orgams genom samlag eller vid onani så blir jag väldigt våt. Undrar nu om det är så att det är ngn slidvätska eller om det är urin. Kan det hända att jag lixom kissar då jag kommer. Även om jag kanske precis innan gått på toaletten? Det är så mkt att det blir en blöt fläck i tex sängen.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Jag tror inte alls att det är urin som gör att det blir blött i sängen. Visst finns det tjejer som "läcker" lite urin när de får orgasm, men det är inte så vanligt. Vanligare är istället att det är sekret som utsöndras av att du blir upphetsad och det är det du ser som en blöt fläck i sängen. Tjejer blir olika våta i upphetsat tillstånd, och att det blir blöta fläckar i sängen, eller att man till och med kan känna hur det rinner är inget som helst ovanligt, så du behöver inte bekymra dig, det är helt som det ska vara.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar