Frågor och svar om könsorganen

5 Apr 2002, 19:52 413
Annat, 0 år
Question


Om man har för trång förhud så är det väll nåt man alltid haft inget som man får på 3 månader. för jag hade sex med min flickvän och från början gick det bra, men sen en gång när hon runkade av mig så började det att blöda och då blev det väll nog nån spricka eller nåt i strängen för den gick inte av eller nåt sånt. Efter det så har jag haft problem med att ha sex. det var kanske 1.5 månad sen. men när jag inte försöker att ha sex eller onanerar så blir det bättre, jag kan dra tillbaka förhuden utan smärta men det är när jag ska trycka in penisen i slidan jag får ont och då slaknar penis. Jag har hört att man kan ha nån salva eller nåt? vad ska jag göra? skulle helst vilja undvika ungdomsmottagning, känns pinsamt.

Svar

Kan inte svara vad som har hänt. Kan vara ett litet slitage på strängen. Trång förhud dyker inte bara upp så där. Misstänker i första hand strängen. Om du har ont finns det xylocain salva recept fritt att köpa eller EMLA kräm också recept fritt på apoteket att köpa. Den har en lokalbedövande effekt. Prova det innan tex ett samlag. Det hela kommer troligen att läka spontant och utan ytterligare åtgärd, men om problemet fortsätter måste man ta en titt på vad för eventuell skada som har skett.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar