Frågor och svar om onani

10 Apr 2002, 21:58 123
Annat, 0 år
Question


Jag och min pojkvän har varit ihop i ca 8mån och allt är jätte bra. Bara att när vi har sex så går det bara för honom och aldrig för mig. Finns det något som jag kan gör för att det ska gå lättare för mig? Jag vill inte behöva prata med honom det skulle känns så fel han tror nämligen att jag har fått orgasm. Jag kan få orgasm det vet jag så det är bara när jag har sex med någon som det inte går. Skulle vara jätte snällt om ni kan svara. Tack på förhand.

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Din ovilja att prata med din kille och det faktum att du tydligen antingen fejkar orgasm eller bara säger att det har gått för dig fast det inte har det, är sannolikt en del av orsaken till att du inte får orgasm när ni har sex ihop, även om du brukar få det på egen hand. Jag kan självklart inte tvinga dig att prata med din kille om det här, men skall man kunna få orgasm tillsammans med en kille så borde åtminstonen killen få en chans att vara med och göra det skönt för dig, och då menar jag på ett sätt som du tycker är skönt på riktigt och inte där du behöver fejka. Nu låter det på dig som om vill fixa det här med orgasm helt på egen hand. Och det är klart att du kan smeka dig själv under samlaget på ett sätt som du vet brukar fungera när du onanerar. Det är det enda konkreta tips jag kan ge dig. Men som sagt, om du pratar med din kille så kanske ni kunde se till att hjälpas åt att göra det skönt för dig. En kärleksrelation tycker jag borde bygga på ärlighet gentemot varandra, och ni har ju ändå varit tillsammans i 8 månader och då tycker jag att det är dags att du börjar snacka med din kille. För det är inte bara honom du lurar, utan mest dig själv. Och då menar jag att du lurar dig själv på chansen att få ett gott sexliv med din partner där du inte behöver låtsas som du verkar göra nu.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar