Frågor och svar om samlag

22 Apr 2002, 08:32 134
Annat, 0 år
Question


hej!! När jag och min pojkvän har sex så känns det som det går för mej, men jag är inte säker på om det gör det. När han slickar mej kommer jag i världen skönaste orgasmer. Kan det vara så att orgasmen när vi har sex är mycket "svagare" än när han slickar mej. Det känns som jag får orgasm eftersom efteråt blir jag alldeles matt och får alla "tecken" som jag när jag får orgasm när han slickar mej. Får jag orgasm lr är det bara en inbillning?

Svar
Bo Westholm
Psykolog

Det går självklart inte att helt säkert svara dig på om du får orgasm eller inte när du och din kille har sex. Men visst är det så att man kan få orgasm på olika sätt och att vissa orgasmer kan kännas "svagare" som du beskriver det, varför det inte alls behöver vara någon inbillning att du faktiskt får orgasm. Det låter ju i ditt brev som att du njuter av sex tillsammans med din kille oavsett om du får orgasm eller ej i alla situationer, varför du kanske inte behöver bry dig om ifall du inbillar dig eller inte.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar