user-image
Okänd
Tjej ,19 år

Jag är tillsammans med en kille. Problemet är bara att vi är från två olika världar, han är kristen och jag är muslim. Han är ett år äldre än mig och så jävla underbar, han gör mig så lycklig och då menar jag verkligen lycklig. Ja jag kan skriva böcker om hur underbar han är. Men nu till problemet: Mina föräldrar accepterar inte vårt förhållande , jag och pappa har inte snackat på en hel vecka bara för att jag presenterade killen för honom? Och mamma tjatar varje dag om att jag ska lämna honom fort innan folk får reda på det. Men jag vill inte lämna honom. Jag har aldrig varit med om att en kille gråter för mig och ber mig att inte lämna honom på grund av dom och jag tolkar det som äkta kärlek. Jag har fått två val. – Att välja familjen och lämna honom , eller att välja honom och dra. Jag kan inte ta ett beslut. För om jag drar då har jag ingen familj, även fast jag hatar dom nu så vet jag att jag alltid kommer att behöva dom. Jag vet inte vad jag ska göra. Det här dödar mig. Fan ska jag göra?


SVAR

Hej!

Förlåt att jag inte svarar förrän nu, har av någon anledning inte sett din fråga. Ja, det är verkligen ett helt omöjligt val du tvingas göra.  Finns det kanske någon annan i din omgivning som du skulle kunna prata med?  Gärna någon som också är muslim men som är lite äldre än du....kanske skulle den personen kunna hjälpa dig att resonera med dina föräldrar?

Ett annat förslag är att du tar kontakt med Dina, som jobbar på Fryshuset i Stockholm så kanske ni kan prata lite om hur du kan göra:  
  Mail: dina.elmahi@fryshuset.se
 Var rädd om dig, och lycka till!

Karin


Visningar : 742

Senaste frågorna

Se Alla