Frågor och svar om kärkek

9 Sep 2013, 14:14 122
Kille, 12 år
Question


Hej! Jag har varit kär i en tjej ganska länge nu men får någon dag sedan blev jag oerhört kär i henne! Jag blir pirrig och nervös när jag pratar med henne och jag undrar om hon är kär i mej.

1.Hon pratar med mej ganska ofta och när någon säger något kånstigt på bussen så tittar hon på mej och små skrattar!
2.När vi spelar fotboll på rasterna så brukar hon ofta bli lite små galen och så fast det kan också ara att hon är kär i min kompis.
3.när vi är skälva på bussen så brukar hon skratta mycket och prata med mej väldigt mycket.
Dem senaste dagarna har hon varit väldigt intreserad av det ämne som jag och min andra kompis som jag vet att hon inte gillar efter som att hon sagt det pratar om och det är om datorer och hon har aldrig varait intreserad av det. när han går av bussen så säger hon att i ska flytta fram och så gör jag då det och så pratar vi då och så.
Uppskattar om du svarar!

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Vad kul att du har träffat någon som du tycker så mycket om!

Utifrån det du beskriver verkar det som att den här personen tycker om dig också. Jag kan tyvärr inte svara på om den här tjejen är kär i dig. Den enda som kan veta det är hon. För att ta reda på det kan du försöka umgås lite mer med henne när det bara är ni två, kanske fråga om hon vill hitta på någonting efter skolan? Du kan också berätta för henne hur du känner. Det kanske är så att hon känner precis likadant men det kan också vara så att hon bara vill vara din vän.

Det kan kännas skönt att berätta om sina känslor för då slipper du gå runt och fundera på om hon är kär eller inte. Om du nu gör det kan det vara bra att förbereda sig på vad som kan hända om du berättar att du är kär i henne. Kan det vara så att ni kan bli ihop? Hur skulle det kännas? Kan ni fortsätta vara vänner om hon inte känner likadant?

Om du söker på taggen "kärlek" så kommer det upp många funderingar och svar kring detta. Där kan du få mycket tips. Du är inte ensam i dina funderingar!

Hoppas det löser sig för dig! 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar