Frågor och svar om flytningar

4 Sep 2013, 14:27 742
Tjej, 21 år
Question


Hejsan! Har nu senaste veckan känt av att jag luktar fisk i underlivet. Jag "smakar" dock gott (eller vad man nu ska säga).
Mina flytningar är som vanligt.
Vad kan jag göra åt saken? Tycker det är så jävla hemskt..

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

De flesta luktar inte gott mellan benen, men sitter lukten i trots att du tvättat dig med vatten kan det eventuellt vara något mer. Upplever du dessutom utöver lukten andra symtom, som att det kliar, svider eller att dina flytningar ändrar färg finns det troligtvis en infektion.

Om det endast är lukten är det bara att försöka tvätta sig ofta, ha luftiga underkläder och sova utan trosor eftersom då låter du underlivet andas. Att det luktar kan eventuellt också ha att göra med pH-värdet i ditt underliv som kan ha förändrats. Vill du kan du därför välja att behandla dig med RFSU's Natural Balance eller Apotekets Lactal Balans, för att återfå balansen i ditt underliv. 

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar