Frågor och svar om kärleksrelationer

17 Apr 2013, 11:40 109
Tjej, 14 år
Question


Hejhej, jag har precis börjat snacka med en kille som jag träffat 2 ggr. Jag har aldrig riktigt haft ngt seriöst förhållande och har väldigt svårt för att bli kär. Jag och den här killen håller kontakt varje dag via sms och ibland telefon. Han brukar skriva fett gulliga saker som ''kan inte sluta tänka på dig'', ''du är skit vacker'' osv.. men de är något som känns fel, jag vet inte vad. Jag brukar svara honom med något liknande svar och de känns fett taskigt om han nu har känslor för mig. Jag vet inte vad jag ska svara när han skriver såna saker och nu känns de redan försent, för han verkar tro att jag har känslor för honom med.

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Förlåt för mitt sena svar, jag har inte vetat hur jag kommer åt svarsfunktionen på nya ungdomar.se  

Jag ska göra mitt bäst för att försöka ge dig mina tankar kring dina funderingar. 

Om jag har förstått frågan rätt så är du orolig för att killen du träffar har mer känslor än vad du har och att du inte vill göra honom ledsen?

Jag förstår att det känns jobbigt för dig då du fortfarande inte är helt säker på dina känslor för killen, något som inte alls är konstigt då ni har setts två gånger och precis börjat prata med varandra.

Ibland blir en kär direkt och ibland så är det något som växer fram, om du fortfarande vill träffa killen tycker jag du ska försöka prata med honom om hur du känner.

Jag tycker det låter som om du känner att det har gått lite för snabbt fram och om då tror jag det är bra både för dig och honom att ni pratar om det. 

Hoppas det löser sig, ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar