Frågor och svar om kärleksrelationer

3 May 2013, 12:24 154
Kille, 16 år
Question


hej mitt namn är Emil! jag har länge undrat varför jag aldrig hittar den rätta tjejej som förstår mig och gillar mig för den jag är. kan det bero på att jag har lite ADHD men jag har super många vänner men jag blir bara så leddsen för när jag alltid har gjort mitt bästa så funkar det bara inte vad kan jag göra snälla svara jag lider lite av depression just nu :(

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Ska göra mitt bästa för att svara på din fundering! 

Att hitta kärleken är inte alltid lätt, för vissa händer det bara medan för andra så tar det tid. 

Du skriver att du har många vänner men att du inte hittar rätt tjej som  gillar dig för den du är, jag tror att när det kommer till kärlek så finns det inte så mycket en kan göra utan att det mer kommer av sig själv.

Det viktiga tänker jag är att du är dig själv och gör det som är rätt för dig. Är inte ovanligt att en i din ålder inte har hittat en partner,  även om det kan kännas tungt och jobbigt nu så brukar det lösa sig.

Om du känner att du skulle vilja snacka med någon av oss på Fryshusets Nätvandrare om hur du mår så hittar du oss här

Hoppas du fick lite svar på din fundering.

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar