Frågor och svar om kärleksrelationer

12 Apr 2013, 15:53 176
Kille, 15 år
Question


Hej jag är en kille på snart 15 år jag är kär i min bonus syster hon e snart 22 och jag vet inte hur jag ska göra jag vågar inte prata med henne och jag vill inte att min föreldrar ska veta det i nu jag skulle behöva råd och hjälp på vad jag ska göra jag e född 1998 och hon e född 1991 jag mår dåligt av att hålla det i mig vill att hon ska veta att jag gillar henne men jag vill inte att mina föreldrar ska veta det

Svar

Hej,

Jag förstår att det är många känslor som far runt just nu och att situationen är känslig. Du skriver inget om hur länge ni bott tillsammans och levt som bonusar. Ju längre ni känt varandra som bonussyskon ju svårare är det att berätta, kan jag tänka mig. Du måste ta ställning till om du kan leva med hennes reaktion och om dina föräldrar får veta, även deras reaktion. Vad händer om hon inte känner detsamma för dig och ni måste leva under samma tak? Eller om hon faktiskt känner samma som du? Hur ska ni hantera det då? Tänk igenom alla scenarios innan du agerar. Vad händer om och kan jag hantera det? 

Lycka till! 

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar