Frågor och svar om ungdomar.se

26 Apr 2013, 13:28 190
Tjej, 31 år
Question


hej, var har bloggarna tagit vägen, har en egen på sidan men nu finns de ju inte längre... är det jag som inte hittar dem eller har ni tagit bort dem. kan man inte blogga längre? tacksam för svar.

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan!

Det stämmer att bloggarna är borta. Vi har byggt en helt ny sajt, från grunden, och har helt enkelt varit tvungna att skala ner och rensa ut en del funktioner för att få ihop allt. Men lugn, vi har inte raderat några inlägg. Alla dina gamla blogginlägg ligger i säkert förvar i vår databas och du kan enkelt ladda ner dem från din profilsida.


Om du kilar in på dina kontoinställningar hittar du en knapp längst ned på sidan. Klicka på den så packar vi ihop vi en fin zip-fil till dig med alla inlägg och bilder. Har du skrivit abnormt många inlägg kan det ta en stund innan filen blir klar – då kan du pyssla med annat under tiden och så skickar vi ut en notifikation när bloggen är redo att laddas ner.

Mer info om beslutet hittar du här.

Vi hoppas förstås att du ska komma att trivas här ändå, trots alla förändringar! :)

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar