Frågor och svar om kärleksrelationer

17 Apr 2013, 14:34 133
Kille, 19 år
Question


hej. jag hade ett förhållande med en 16 åring tjej och är fortfarande kär i henne men har aldrig frågat henne om hon är fortfarande kär i mig sen dagen vi gjorde slut. hon messar mig fortfarande och ibland så blir hon svartsjuk ifall hon ser en tjej gillar min profilbild på facebook. vad inser du? gillar hon mig fortfarande eller??? ska vara tacksam om du hjälper mig :)

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Jag ber om ursäkt för att du får svar på din fråga så sent men jag har inte hittat svarsfunktion på nya ungdomar.se.

Om jag har förstått rätt så är du fortfarande är intresserad av ditt ex och du undrar om hon fortfarande är intresserad av dig?

Är svårt för mig att svara på hur din ex flickvän känner men jag ska göra mitt bästa för att komma med lite tankar kring situationen. 

Jag tycker du ska försöka prata med ditt ex om hur du känner, utifrån det du skriver verkar det som om ni fortfarande har regelbunden kontakt och att hon fortfarande bryr sig om dig.

Innan du pratar med henne tror jag även att det är viktigt att du vet vad du vill ha ut av samtalet.

Jag tycker du ska fråga dig följande, vad gör du om hon fortfarande är kär i dig, vill du bli tillsammans med henne? och vad gör du om hon inte längre är kär i dig. 

Det är även viktigt att du är beredd på hennes reaktion, kanske är det så att hon bara vill ha en vänskapsrelation, hur skulle det kännas och hur skulle du hantera det?

Hoppas du fick lite svar på din fråga. 

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar