Stöd & Svar

19 Apr 2013, 13:55 91
Tjej, 12 år
Question


Hej! Jag är en tjej som tycker att jag inte ser alls bra ut! Jag har provat med allt! Smink, olika krämer för en lenare/finare hud men inget funkar kan ni hjälpa mig?? Vad ska jag göra??

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Förlåt för att jag svara sent, har inte förstått hur en hittar svarsfunktionen på nya ungdomar.se. 

Det finns ingen mirakelkur för att förändra sitt utseende, jag tror att det bästa och viktigaste är att försöka bli nöjd med hur en se ut. 

Alla människor har olika hudtyper och olika krämare fungerar för olika hudtyper, så även med smink. Mitt tips skulle vara att ha på dig, och om du vill sminka dig sminka dig som du tycker om. 

Om du känner att du mår väldigt dåligt över hur du ser ut kan det vara bra att gå och prata med en kurator på elevhälsan eller på ungdomsmottagningen. 

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar