Frågor och svar om sex

15 Apr 2013, 11:23 516
Tjej, 17 år
Question


Hej! Jag förlorade min oskuld förra året och har legat med två killar efter det. Blödde lite någon timme efter att jag tappade oskulden. Nu idag så har jag precis börjat med p-plåster, är inne på min tredje. Idag när jag hade sex så började jag blöda jättemycket. Vad kan det bero på? Det är inte mens för min mens kommer inte förns nästa vecka då jag har plåsterfri vecka och det har slutat blöda nu efter några timmar, men det var mycket blod. Vad kan det bero på? När kan jag ha sex nästa gång? Och kommer jag blöda igen då?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hej! För tillfället har vi tyvärr ingen sexolog eller barnmorska som kan svara på dina frågor här, så det bästa du kan göra är nog att kontakta din lokala ungdomsmottagning. 

Hitta din närmaste ungdomsmottagning: http://www.umo.se/Att-ta-hjalp/Ungdomsmottagning/Hitta-din-mottagning/

Du kan även ringa sjukvårdsupplysningen på 1177 och prata med en sjuksyster där.

Hoppas allt löser sig!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar