Frågor och svar om kärleksrelationer

17 Apr 2013, 15:28 216
Tjej, 19 år
Question


Hej! jag är intresserad av en kille jag har på Facebook. jag har aldrig träffat honom och vet inte hur vi blev vänner där. men jag vill jätte gärna träffa personen på riktigt, utan att verka creepy och desperat...hur gör jag?!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Är svårt att svara på vad som är bäst just i din situation men utifrån det du skriver så skulle jag börja chatta med honom på facebook-chatten eller maila och skriva något om att han verkar nice och att du vill lära känna honom. 

Jag tror att du vet själv vad som skulle fungera bäst, en lite tanke är att du kanske inte direkt ska "bjuda ut" honom utan börja prata med honom och lära känna honom innan ni ses.

Hoppas det löser sig och blir bra!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar