Frågor och svar om vänskap

18 Apr 2013, 10:26 220
Tjej, 17 år
Question


Hej! Jag heter Aude och mitt problem är att jag har en killkompis som jag pratar alltid med och chattar alltid med. Han berättar allt om sitt liv till mig och han har en tjej som han älskar mycket. Han tycker om att pratar mycket med mig än sin tjej. Men när jag vill berätta mina problem eller nåt till honom han vill inte höra eller veta. En dag sa jag till honom att jag var kär i en kille, han blev sur och han vill inte veta/höra vad jag vill berätta. Jag tror att han bara tänker på sig själv. Jag vet inte vad ska jag göra. Snälla hjälp mig! :/

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej! 

Förlåt för sent svar, har haft problem med att hitta var svarsfunktionen finns på nya ungdomar.se 

Vad bra att du skriver in till oss! 

Jag tycker det låter som om killen du pratar med som du skriver verkar bara tänka på sig själv. 

I både kärleks- och vänskapsrelationer är det viktigt att båda känner att de får ut något och att båda tänker på vad som inte bara är bäst för den själv utan vad som även är bäst för den andra personen. 

Om du känner att killen du pratar med inte vill lyssna på dig och att han bara är upptagen av sig själv så tycker jag det låter som att du ska prata med honom hur du känner eller sluta prata med honom. 

Hoppas det löser sig, ta hand om dig! 

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar