Stöd & Svar

18 Apr 2013, 16:51 110
Kille, 14 år
Question


Hej!
mina föräldrar är ledsna över varför jag har så usla betyg i skolan och jag känner mig helt hoppas jag försöker plugga men när jag gör det så det närmsta jag kommer till är ett E när alla andra får sina D,C,B,A känner jag mig helt värdelös vad ska jag göra ;(

Svar
Jenny Elserth
Nätvandrare, Fryshuset


Hej

Du behöver prata en en vuxen i skolan om din situation. Finns det någon du har förtroende för? Det bästa är om du kan prata din mentor och berätta hur du upplever situationen, att du är ledsen och orolig och att du behöver hjälp. Skolan är skydlig att hjälpa dig så att du med rätt stöd kan nå godkänt i ämnena. Lycka till och kämpa på, med rätt hjälp kommer det att gå bra!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar