Frågor och svar om bröst

13 Apr 2013, 20:15 643
Tjej, 14 år
Question


Hejhej, jag har inte fått bröst än. Jag fick min mens när jag var 9 och har redan fått lår och höften men inga bröst. Jag vet att bröst växer i olika takt bla bla, men jag undrar kan ett par bröst växa kanske 2 kupor under en sommar? Hur fort kan bröst växa? Pusshej

Svar

Hej på dig! 

Ja du.. Om brösten kan växa ett par kupor under några månader? Tja, kan och kan.. Det kan de väl. Men jag vet inte om det tillhör vanligheten. Men det är som du skriver, bröst växer olika fort på olika människor. Vissa har bröst när de är 10 och andra får dem när de är 17. Jag vet utav erfarenhet att de kan växa fort på vissa när de väl kommer igång. Mitt svar kan endast bli: vänta å se. :) 

Ha det bäst! 

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar