Stöd & Svar

18 Apr 2013, 11:25 115
Tjej, 16 år
Question


Hejsan!
Det känns konstigt att fråga här på nätet men har ingen annan att fråga så...
I början på terminen typ i augusti blev jag störtkär i en kille i parallell klassen och vi började knuffa varandra och småleka med varandra ett bra tag och innan jullovet fick jag höra av några andra att han gillar mig och jag har märkt små saker av det också.
Det har fortsatt såhär att vi har smålekt fram tills påsklovet då vi slutade prata med varandra helt och vi kollade inte ens på varandra när vi gick förbi varandra.
Jag gillar han jätte mycket för han beter sig som en riktig "gentleman" eller vad man ska säga, men hans kompisar är typ skolans värsta killar så jag hatar när han spenderar tid med dom för då blir han själv en "värsting" och förra veckan började han små leka med mig igen. Jag vet inte vad jag ska göra? Ska jag satsa på han? Det är typ bara 8 veckor kvar i skolan sen skiljs alla åt, så är det värt det?
Tack på förhand!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag ber om ursäkt för sent svar men har inte hittar svarsfunktionen på nya ungdomar.se.

Är svårt att svara på vad du ska göra i den här situationen men ska göra mitt bästa för att komma med lite funderingar. 

Först och främst tror jag att du själv vet bäst vad du ska göra i den här situationen, det är endast du som kan avgöra om det är värt att satsa på killen men jag tänker att om du gillar killen/är kär i killen så kan det vara värt att satsa på honom och se vart det leder. 

Även om skolan slutar om 8veckor så finns det ju stora möjligheter att ni kan ha fortsatt kontakt efter det. 

Hoppas det löser sig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar