Frågor och svar om kärleksrelationer

22 Apr 2013, 07:59 196
Kille, 14 år
Question


Hej,
Läget är så att jag gillar en tjej, . Jag har börjat inse att hon har inte så stort intresse för mig. Jag vill försöka släppa henne, gå vidare. Jag försöker glömma henne men jag tänker jämt "tänk om hon börjar gilla mig igen?". Hur ska jag på bästa sätt gå vidare?
Tacksam för snabba svar!

Svar

Hej!

Du skriver att "hon kanske börjar gilla mig -igen-?" Innebär det att ni tidigare har haft ett förhållande? 

Att gå vidare när man är kär i ngn är aldrig lätt och det tar tid att glömma någon eller "tappa" känslorna för ngn. Mitt råd att försöka undvika att vara för mkt i samma klick utav människor. När man inte ses så hinner hjärtat läka lite och man har inte samma intensiva känslor som när man umgås varje dag. 

Den stora frågan här är: vill du satsa på att "uppvakta" henne och försöka få henne att gilla dig igen eller känner du att du är redo för att gå vidare mot nya äventyr? Se till att ta ett beslut för dig själv för att sen börja agera efter det beslutet!

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar