Frågor och svar om gravid

29 Apr 2013, 16:37 254
Tjej, 26 år
Question


Hej, det är såhär att jag och min pojkvän har haft oskyddat sex, vi har vart tillsammans i 3 månader nu, de två första månaderna som vi umgåtts har ja fått min mens. senaste månaden hoppa den över, jag tar minipiller, har ett barn sen tidigare också. Kan det vara så att ja kan vara gravid? ja känner min kropp ganska väl, har ömma bröst o svullen mage men brukar ja ha när ja ska ha mens men den kommer aldrig, vad kan det vara för fel? har tagit ett gravtest, när det gick en månad tog ja den, men då visa det negativt.

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia


Hej,

Det kan mycket väl vara så att du är gravid. Kanske testade du dig för tidigt förra gången? Köp ett nytt test och kolla, eller gå till ungdomsmottagning/mödravårdcentral och testa.

Lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar