Frågor och svar om ungdomar.se

15 May 2013, 13:28 173
Kille, 18 år
Question


hej!
jag har en fråga bara.Vad kan man göra på den här sidan?

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hallå där!

Här på Ungdomar.se kan du snacka med andra ungdomar i forumet, läsa en massa artiklar och intervjuerställa frågor om allt möjligt till vår stödpanel och en massa annat smått och gott. Men låt oss ta det bit för bit:

Forumet
Om föräldrarna skriker och du vill snacka med andra som också har det jävligt hemma. Om pluggångesten slår till och du behöver snabba tips inför högskoleprovet. Eller om du bara vill dela med dig av en video med små fluffiga kattungar som snubblar nerför en trappa. I forumet finns det plats för alla typer av tankar och trådar. Sedan 2003 har här skrivits över 10 miljoner inlägg!

Stöd & Svar
Snurrar det i skallen? Vill du ha stöd, hjälp och råd från någon vuxen som lyssnar? Här har du möjlighet att helt anonymt skriva till människor som är vana vid att snacka med unga på nätet. Det finns folk från Fryshusets nätvandrare, Riksföreningen Anorexi/Bulimi-kontakt, Ersta vändpunkten och många fler. Ingen fråga är för dum eller för pinsam, och i arkivet hittar du garanterat någon som har brottats med samma funderingar som du.

Texter
Läs om Johan Glans första hångel, vad Fredrik Wikingsson hade för drömyrke som ung och vad Carina Berg önskar att hon visste när hon var 15. Förbered dig inför utlandsstudierna, lär dig fixa ett snyggt CV och testa vilken festivaltyp du är. I textarkivet hittar du också filmrecensioner, debattartiklar och en massa sköna onanitips. En salig och härlig blandning, helt enkelt.

we_change
Vi tror att det är vi som är unga idag som kommer att förändra världen till det bättre. Därför har vi skapat we_change – Sveriges största ungdomssatsning på hållbar utveckling. Det handlar om hållbarhet men framförallt handlar det om DIG och vad DU vill göra. På vår kampanjsajt hittar du en massa tips på vad just du kan göra för att världen ska bli en lite trevligare plats. Här finns även material för din lärare så att de kan hotta upp undervisningen i hållbar utveckliing. Tipsa dem gärna!

- Kan man göra slut på Facebook?
Ungdomar.se är faktiskt inte bara en internetsajt. Vi har också skrivit boken "Kan man göra slut på Facebook - och en massa andra frågor om ung kärlek". Läs den och upptäck att du inte är ensam om att vara svartsjuk eller tro att du är den sista oskulden i stan. Allt material har plockats från frågor som ställts på sajten av andra ungdomar. Finns att köpa billigt i närmaste internetbokhandel!


Hoppas att vi hörs snart. Att regga ett konto är alldeles gratis!


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar