Frågor och svar om problem

29 May 2013, 12:20 202
Tjej, 15 år
Question


Hej jag hade sex i går kväll med min 17 åriga kille och jag är bara 15 år gammal han tycker jag ska bli med barn...
Men jag vill inte ha barn men jag vill ha sex med han!
Jag äter p-piller i smyg!
Men vad ska jag säga om han vill knulla mig hårt?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Du är modig som skriver. Det är också bra av dig att du håller fast vid att inte skaffa barn med din kille, då det inte är något du själv önskar. Ni är båda unga och har många år på er att skaffa barn.

Jag tycker att du ska fortsätta äta dina p-piller och försöka förklara för din kille att du inte önskar få barn nu, utan att det är något ni eventuellt kan fundera på inför framtiden. Respekterar han inte det, råder jag dig att hålla fast vid vad som känns rätt för dig och agera så moget som jag upplever att du redan gör genom att vänta med att skaffa barn.

Känner du att du behöver prata mer om detta, är du varmt välkommen att höra av dig till min mail som är [email protected]

Låt inte någon annan bestämma över dig eller din kropp.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar