Stöd & Svar

7 Aug 2013, 16:24 153
Tjej, 15 år
Question


Hej!!!! Jag blir galen för jag tänker på killen jag är kär i precis hela tiden! jag får honom inte ur huvudet. Jag är superduper tokigt kär och just nu saknar jag honom hur mycket som helst!!! Jag har nästan svårt att sova på nätterna och svårt att koncentrera mig på lektionerna i skolan för att jag tänker på den här killen! Vad ska jag ta mig till, blir tokig här!

Svar
Karin Borgström
Diakon, Fryshuskyrkan

Ojojoj!

Kärleken spelar oss många spratt......och samtidigt är det ju ganska härligt. eller hur?

Är din kärlek besvarad?  Är han kär i dig  också? Grattis i så fall!! Annars får du försöka få honom att få upp ögonen för dig..... 

Jag kan ju inte riktig säga att du kan ta det lugnt för att det går över...för det gör det ju förhoppningsvis inte....:-).   Men riktigt lika uppfylld och disträ hela tiden är man ju inte.  Kärleken mognar och förändras, växer till och ger också plats åt annat.  Utan att själv behöva förminskas!   Så ha förtröstan, det blir bara bättre!

Sköt om dig!

Karin

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar