Frågor och svar om kärleksrelationer

29 Apr 2013, 16:39 338
Tjej, 17 år
Question


Hejsan! En kille i min klass tittar jätteofta på mig och ler och skämtar alltid i min närhet. det känns som om han vill ha mig runt om sig. På en lektion kände jag hans hand mot min, han vill ofta röra vid mig (inte tafsa) men liksom känna på mitt hår eller röra vid mina axlar. är det tecken på att han gillar mig? Vill veta eftersom jag gillar honom och kanske ska satsa!

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hejsan!

Det där med kärlek är alltid svårt att svara på, utifrån det du skriver låter det som om han verkar intresserad men det är som jag skrev väldigt svårt för mig att svara på.

Ofta brukar en känna på sig sådant där och om du är intresserad av killen så tycker jag absolut att du ska satsa på honom. 

Jag tror ofta att i kärlek så ångrar en det som en inte gjorde snarare än det en gjorde, så har det i alla fall varit för mig. 

Hoppas du fick lite svar på din fundering!

Ta hand om dig!

Varma Hälsningar

Amanda Andersson 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar