Frågor och svar om kärleksrelationer

27 May 2013, 10:51 210
Tjej, 15 år
Question


Jag har träffat en kille i typ 1 månad nu och när vi umgås är det precis som vi är tillsammans och vi kysser varandra offentligt framför våra vänner men när vet man om man är tillsammans?
Jag har sagt till honom att jag tycker om honom för typ 2 veckor sedan, men då sa han att vi inte hade träffats så länge men att han var väldigt intresserad av mig. Han har haft sex tidigare men jag är oskuld och innan dess hade vi haft förspel. Det betydde ändå mycket för mig men är inte säker på om det gjorde det för honom?

Efter jag hade berättat att jag tyckte om honom o så , så blev han helt annorlunda. Det var då han började kyssa mig offentligt och blev mycket mer kärleksfull mot mig. Men hur ska jag kunna veta om vi "är något" eller inte.. ?

Svar
Helena Meyer
Föreningen Tilia

Hej,

För mig så låter det som att han absolut har känslor för dig. Att han har börjat kyssa dig offentligt gör iallafall att jag tror det :) Om det fortsätter på samma sätt så tycker jag absolut att du kan kolla av igen hur han ser på er relation.


 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar