Frågor och svar om kärlek

23 Sep 2013, 11:07 158
Tjej, 12 år
Question


Hej!
Det är så,att det går en kille i min skola i åttan(jag går i sexan).Jag har vart kär i honom och jag sa att jag gillade honom på nyårsafton.Han sa då bara att han redan trodde det.Men,nu vet jag inte om jag gillar honom.FAST,det jag vill få svar på är om han gillar mig?Vi chattade förut vare dag,men sedan mitten av januari ungefär,slutade vi chatta.Jag trodde han inte ville ha något med mig att göra.Men,förra veckan skrev han "hur gick det på provet:* ".Han har aldrig skrivit en pussmun till mig.Och när andra frågar om han gillar mig,säger han "jag känner henne inte så bra".Och han har skrivit till mig anonymt "jag känner dig inte så bra,men du är snäll,rolig galen(på ett bra sätt)söt och värsta coolingen".I skolan brukar han alltid kolla på mig och le.Ibland brukar han försöka vara tuff när han ser att jag är nära.Som om han försöker impa på mig.Alla säger att han säkert gillar mig.Men,jag vet inte.Vad tror ni?

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Det verkar som ni båda är lite osäkra på vad ni känner... kanske det beror på att ni inte känner varandra så bra ännu? Det är svårt för mig att avgöra om han gillar dig men utifrån vad du beskriver verkar han helt klart intresserad. Det kan vara så att han vill lära känna dig bättre för att ta reda på om han gillar dig eller inte.

Tänk efter om du är intresserad av honom och om du vill att ni ska träffas. Känns det rätt för dig kanske ni ska lära känna varandra mer så ni båda kan ta ställning till hur ni känner.

Ha det bra och lycka till!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar