Frågor och svar om kärlek

26 Aug 2013, 10:37 169
Tjej, 15 år
Question


Hej.
Jag är kär i en kille i min klass men jag vågar inte säga nogot. Jag tor han är ihop med en annan i min klass. Hon är en sån där "cool" typ och jag är en "ocool" om du förstår. Men vad ska jag göra?

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Förlåt för sent svar, så här i sommartider är det mycket att göra och svårt att hinna med att svara på alla frågor som kommer in.

Först och främst tycker jag att du ska ta reda på om denna kille är tillsammans med den andra tjejen som du berättar om, om han inte är det tycker jag att du ska börja prata lite med honom. Kanske fråga något om någon läxa eller något sådant där. Kanske är han också intresserad men inte har vågat säga något eller så får han upp ögonen för dig när ni börjar prata? 

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar