Frågor och svar om kärleksrelationer

13 May 2013, 19:43 252
Tjej, 16 år
Question


Hej! Nu är det så att jag tror att jag gillar en person! Så sjuk känsla! Vi har börjat "kolla" på varann osv. Hans kompisgäng i skolan hänger typ med mitt "gäng" Men vi bara kollar på varandra typ.
Jag är rädd för vad hans kompisar som är mina kompisar kommer att säga om jag tar kontakt med honom. Hur ska jag ta kontakt med honom?! Och börja prata med han utan att nån annan reagerar?

Svar

Hej på dig!

Tja.. Eftersom att han hänger med ditt kompisgäng är det förmodligen ok att bara börja prata lite lätt med honom. Jag tror inte att folk skulle reagera på det. Man kan ju snacka lite om väder och vind.. ;) för att sen snacka om lite allmänna saker. Se om det finns någon gnista på riktigt. Finns det "det lilla extra" mellan er så kommer allt flyta på naturligt. Det är mitt tips! :)

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar