Frågor och svar om bulimi

23 May 2013, 21:03 450
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag vill bara fråga hur snabbt det går att bli smal om man spyr upp middagen och äter endast ca. 700-1000 kalorier per dag?

Svar
Catherine Koff
Anorexi/Bulimi-kontakt

Hej!

Det går inte att svara på och jag hade inte gjort det även om det hade gått att besvara. Anledningen är givetvis för att detta bara kommer att göra dig (vilket jag tror det gäller) ännu sämre. Om det är så här du har det med kräkningar och svält så behöver du absolut ta hjälp och det på en gång. Läs gärna om de ätstörningsenheter som finns på www.abkontakt.se och ta gärna kontakt med oss om du har frågor eller behöver bolla dina känslor med någon. Så här ska du inte behöva ha det alls. Det går att bli helt frisk!

Stor varm kram, Catherine

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar