Frågor och svar om kärlek

10 Sep 2013, 12:23 167
Tjej, 13 år
Question


Jag gå i 6:an en kille som jag är kär i har tittat på mig mycket sen har han frågat sin pappa om det är fel att gilla någon som går i 6:an när man själv går i 9:an. :) Deg var lite när skolan hade börjat igen sen så tittar han på mig mycket. När jag sitter i matsalen och han sitter bordet bakom mig då ser jag att han tittar på mig och då tittar jag tillbacks för jag vill att han ska veta att jag älskar han och då så säger han till sina kompisar typ förvånat och ler jätte mycket : Titta hon tittar ju på mig !!!! Sen försöker jag leta upp han och när jag ser han tittar han på mig typ smyg tittar lite på mig och han sa att han gillade någon som går i 6:an och han tittar bara på mig av 6:orna och jag går i 6:an :D Så är han kär i mig tror du/Ni ??? Tacksam för svar snälla :)

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Jag vill börja med att be om ursäkt för mitt sena svar. 

Utifrån det du skriver så tycker jag det verkar om ni båda är intresserade av varandra, men är väldigt svårt för mig att avgöra något sådant. 

Ibland kan det vara så att en tittar på någon för att en är kär eller intresserad av personen, men det kan också vara för att en exempelvis tycker personen verkar vara trevlig eller har snygga kläder. Anledningen till att titta lite extra på någon kan vara många.

Jag tror att den som bäst kan avgöra huruvida han är intresserad eller hur er situation är är du.

Varma Hälsningar

Amanda 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar