Stöd & Svar

24 Jul 2013, 11:46 122
Kille, 20 år
Question


Hej igen Karin.
Tack för ditt svar! :)
När man ser på hur det är idag i världen, så kan man ju undra om det inte är snart den tid då Gud kommer att ingripa, annars menar jag att det finns inget att rädda ?

Svar
Karin Borgström
Diakon, Fryshuskyrkan

Hej!

Tyvärr kan jag inte se vilket svar du syftar på.......men jag kan förstå din undran.  Vi människor kan ju tycka att det vore dags nu, och det kanske Gud gör också, men kruxet är att det kan vi inte veta.  Utan vi får vänta och avvakta, och göra det bästa möjliga av den situation vi lever i så att vi "alltid är beredda" på Guds ingripande.  Men när Gud tycker det är dags att ingripa, det vet bara Gud!  Och vi får, trots allt, försöka lita på att Gud vet bäst!

Allt gott!

Karin  

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar