Stöd & Svar

29 Jun 2013, 22:12 123
Kille, 12 år
Question


azzå jag är liksom lite för tjock har provat att springa och äta mindre med det gick bara inte att bli smalare: väger 38,3 kg och är 144 cm
tips för att bli smalare ganska snabbt såå berätta gärna!!!!! ;)

Svar
Annesofie Blixt
Föreningen Tilia

Hej du! :)

Här kommer svar på din fråga om att bli smal snabbt: det går inte! Smalhet hör inte ihop med snabbt och från är vem som bestämt det du skriver i början "jag är lite för tjock". Dina siffror vittnar inte alls om det.
Jag vet ändå precis hur du känner för jag har själv lagt jättemycket tid på  försöka bli smal snabbt. Det slutade bara medd att jag mådde dåligt istället.

Mitt tips är att äta bra, motionera när man vill och ha massa kärlek omkring sig. Det är bättre ;) Stor kram till dig -och du, var snäll mot dig själv!

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar