Frågor och svar om kondom

3 Jun 2013, 20:46 539
Kille, 23 år
Question


Kommer jag få utlösning när jag får hjälp att sätta på en kondom?
När jag var mindre då ville jag ha hjälp att gå på toaletten för jag har en cp skada av tjejer för jag ville prova en Urinflaska. Då fick jag utlösning och tyckte att det var jätteskönt. Kommer jag få samma känsla?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

För att få på en kondom måste du vara sexuellt upphetsad och ha stånd. När du har erektion och är kåt kan det självklart upplevas som extra skönt om någon tar på ditt kön. Därför kan du eventuellt få utlösning när du provar kondomen.

Sedan är det upp till dig och den tjejen som är villig att sätta på kondomen på din penis om ni vill gå vidare och eventuellt låta henne smeka dig eller ha samlag. Det ökar självklart möjligheterna att få utlösning. 

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar