Frågor och svar om olycklig kärlek

1 Oct 2013, 11:23 189
Tjej, 16 år
Question


hej jag behöver hjälp, jag har svårt att komma över min ex.. han tog min oskuld, vi va tsm 1 mån och allt gick för snabbt jag saknar han ff, min kompis förstörde allt mellan oss, hon va avundsjuka och han gjorde slut med mig förr 4 månder sen och nu vi börja hänga med samma gäng och det är svårt, han ler åt mig, kollar efter mig hela tiden och säger gamla saker som vi brukade göra , vad ska jag göra snälla hjälp mig

Svar
Viktoria Hugosson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Att komma över någon kan vara riktigt jobbigt och svårt.

Utifrån vad du beskriver verkar det som att han flörtar och kanske vill ha dig tillbaka? Eller kanske han bara vill göra det svårare för dig att komma över honom?

Om man verkligen vill gå vidare kan det vara bra att inte ses och höras så mycket. Genom att träffa varandra påminns man om den andre hela tiden vilket gör det ännu svårare att gå vidare. Jag förstår att det måste vara svårt nu när ni umgås i samma gäng men det är vad jag skulle göra om jag ville komma över någon.

Hoppas det går bra för dig.

Du kan prata vidare med mig på facebook om du vill: Viktoria Hugosson Fryshuset

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar