Frågor och svar om kärleksrelationer

9 Jun 2013, 09:47 164
Tjej, 13 år
Question


Hej! Jag gillar en kille som jag har sett/träffat några gånger. Han är året äldre än mig och jag gillar han väldigt mycket. Är det konstigt att man kan börja gilla någon väldigt mycket om man har sett en bild på personen? När jag säg/träffade han för första gången så tittade jag på honom och då såg jag att han tittade på mig. Det är första gången jag verkligen gillar någon. Vad ska jag göra? Tacksam för svar!

Svar

Hej,

Jag vet inte riktigt om jag uppfattar din fråga i mailet, men undrar du om du ska kontakta honom eller inte? 

Nästa gång du träffar honom kanske du kan prata lite med honom? Se hur han är som person? Om han är som du föreställer dig. Man kan ibland måla upp en bild utav en person som inte stämmer överens med verkligheten. Försök att få dig en bild utav hur han är på riktigt. Prata med honom, lite avspänt och se vart det leder. 

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar