Frågor och svar om pulla

10 Jun 2013, 18:11 1552
Tjej, 16 år
Question


hej,
jag får alltid ont samtidigt och efter min kille pullar mig. det svider också och jag undrar varför? och vad kan jag göra åt det?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det kan vara att du inte är tillräckligt våt när din kille pullar dig, vilket resulterar i att det gör ont och svider. Lösningen på det är att ni använder er av glidmedel. Det kan även vara så att din kille har vassa naglar eller att du spänner dig när han ska pulla dig. Ett bra sätt att lära känna sig egen kropp är att onanera. Du kan då testa att pulla dig själv och se vart, när och hur det gör ont. Känner du dig mer bekväm med din kropp och vad just du njuter av, gör det också att du blir mer bekväm tillsammans med din pojkvän. 

Jag vill poängtera att det är viktigt att du säger till din pojkvän när det känns obehagligt eller gör ont, om du inte redan gjort det. Det är först när han är medveten om det som ni kan testa er fram till en lösning.

Jag håller tummarna för att du och din kille reder ut detta tillsammans, så du kan få njuta av att bli pullad.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar