Frågor och svar om ekonomiska programmet

11 Jun 2013, 09:39 139
Tjej, 15 år
Question


Hej!
Jag vill gärna veta hur svårt det är för att följa Ekonomi linje > Juridik för en person som är inte ett expert på den svenska språket. Jag bor i Sverige för nästan två år, och nästa år måste jag välja vilken gymnasium jag ska gå på. Jag vill veta hur svårt är det för en person att studera Juridik om svenska är inte den persons modersmål.

Svar
Jenny Elserth
Nätvandrare, Fryshuset


Hej!

Det är jättesvårt för mig att säga hur lätt eller svårt det kommer att bli för dig om du läser ekonomisk linje/juridik. Om du har betyg för att komma in så har du ju kunskaperna för att gå programmet, och då borde det gå bra för dig! Jag tror att det främst handlar om hur motiverad du är. Om du vill tillräckligt mycket så kommer du att klara det! Plugga mycket, gå på läxhjälp, fråga lärarna.

Lycka till! Jag tror på dig :-)

Jenny

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar