Frågor och svar om kärlek

7 Aug 2013, 19:55 214
Tjej, 15 år
Question


Hej, Jag träffade en kille på omegle.com och vi börja snacka o hade helt enkelt skit kul. Jag är 15år och han 16. Vi började prata mer och mer på kik och sedan började vi smsa på mobilen. Vi har pratat i cirka 5månader nu. Vi skriver varje dag nästan 24/7. Sen vi har börjat prata har jag nästan glömt bort mina andra kompisar och bara pratat med han. Nu har vi också börjat prata i telefon och det är väll lite sisådär stelt för jag vet helt ärligt inte vad jag ska säga men när vi smsar kan jag skriva hur mycket som helst. Jag brukar vara en sån som pratar på i telefon och aldrig är tyst men med han är det annorlunda. Några tips på hur jag kan börja prata mer?

Sen är det så också att han bor ungefär 4 timmar bort och vi har snackat sjukt mycket om att vi måste träffas, men det blir aldrig så. Jag var i "hans stad" för cirka en vecka sen men då var han upptagen :( Vi pratar alltid om hur kul det skulle vara om jag var där osv.. att vi skulle kunna mysa och bara se på film! Vi har till o med börjat kalla varandra älskling och varje natt skriver vi typ "godnatt älskling, älskar dig" Jag ler alltid för mig själv och önskar att det bara var på riktigt, eller är det de? jag vet inte, är sjukt förvirrad. Jag älskar han och tror helt ärligt att jag börjar bli kär. Det känns så dumt eftersom att jag aldrig träffat han ens.. Men jag har aldrig känt en sånhär känsla förut. Hur kan jag veta om han menar det han skriver om att han älskar mig och att jag är hans? Så fort vi inte pratar, blir jag nedstämd och saknar han! Han betyder jätte mycket för mig och jag är jätte rädd att förlora han. Han är helt underbar, rolig och helt klart den bästa killen jag någonsin pratat med! Hur får jag veta om han gillar mig på samma sett som jag? Och skulle det funka o ha ett långdistansförhållande?

Tack i förhand !

Svar

Hej på dig! 

Vill börja med att säga förlåt för dröjande svar! Har varit borta över sommaren, men är nu tillbaka för att svara på era frågor! :) 

Det låter som att du hittat någon som du tycker väldigt mycket om, vilket är jätte roligt! Kanske kan det vara så att eftersom ni aldrig träffats så kan det vara lite konstigt att prata live i telen. Men jag tror att övning ger färdighet. 

Vad det gäller distansförhållande, så tror jag absolut att man kan få det att fungera! Gillar man varandra och man har bestämt sig, så kan det fungera. Men nyckeln ligger nog i att man bestämmer sig båda två för att satsa på förhållandet. Inte ge upp när det kan bli tufft. 

Första träffen kanske kan bli lite lättare om ni försöker att ses som en liten grupp. Kanske kan han ta med sin vän och du tar med en kompis. Blir inte lika stelt som det kan bli när man bara är två. Ett litet tips bara. 

Lycka till med killen! 

Kram

Susanna 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar