Frågor och svar om måla

26 Jun 2013, 20:46 220
Kille, 15 år
Question


Vet inte om detta är ditt ämne att svara på men jag frågar det Ändon, jag är en kille på 15 år och jag är gay. Ingen i min familj släkt eller kompisar vet om det och jag föredrar att hålla det hemligt tills jag flyttar. Men nu är det så att det känns som att jag inte r något liv för det enda jag gör är att sitta på mitt rum och gör i princip ingenting. Jag känner ni väldigt desperat bland andra killar och det känns dom att jag blir kär i alla killar jag ser men vet varför jag blir det. Jag har inga kompisar direkt och hade jätte gärna velat att göra något med kompisar och helst inte med min familj, några tips på hur man hade kunnat skaffa kompisar ? Har bara en hobby och det är att rita. Tack så mycket.

Svar

Hej på dig!

Vad sägs om att hitta kurser som lär ut att rita och måla? Finns det online communitys som har målning som ämne kanske? Gå på utställningar? Hmmm... Hitta ett nytt intresse som man kan ta kurser i? Ungdomsgårdar? Typ som fryshuset i Sthlm?

Vad tror du om ovanstående?

Lycka till!

Susanna

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar