Frågor och svar om kärlek

7 Aug 2013, 20:11 130
Tjej, 15 år
Question


Hej, det är så att en kille ville ha mitt nummer ett par månader sedan, och då gav jag såklart mitt nummer åt honom ( vi hade nog umgåts i samma gäng tidigare men aldrig riktigt pratat med varann)
han började texta mig och värkade vara lite intresserad men ett par dagar efter att han textat med mig slutade han texta mig helt och hållet. Jag hade ju såklart gått och blivit intresserad i honom då
när han inte mera värkade bry sig. En kväll då vi var med han och hans kompisar skojj bråkade han med mig lite men han verkade också vara lite blyg, vi pratade inte riktigt med varandra men han var otminståne trevlig mot mig. Och samma kväll satt jag brevid hans kill kompis ( han var inte precis nykter då) och då sade han ot killen att han skulle komma och sitta brevid mig, eller emellan oss och när han skulle stiga upp och antagligen gå ut så lade den killen jag satt brevid krokben ot honom så han föll på mig osv.
Förra helgen ringde han åt mig, jag var på en fest och jag hade ingen aning om vem som ringde ot mig och då började han säga gulliga saker ot mig och jag tror att han var nykter(?) för han var ensam hemma och han sade att han hade tråkigt och att han ringde ot mig för det. Jag minns inte riktigt vad han sade men otm att han ville att jag skulle komma dit, att jag inte skulle dricka något mer och när jag sade något gulligt(?) minns inte vad jag sade så sade han att jag skulle säga det när jag var nykter istället, och när jag sade att jag skulle gå att jag inte hann prata mera sade han bara att ''nej du får inte gå jag vill prata med dig''
och sen sade han bara att jag skulle ringa ot honom igen. Min syster ringde ot honom ( hon var också full) och sade att han inte skulle såra mig och en stund senadre skickade han såhär att ''Ring mig jag vill prata med dig;)

Svar

Hej!

Jag förstår nog inte riktigt din fråga, eller kan rättare sagt inte hitta den. Du får jätte gärna skriva igen så att gamla lilla jag hänger med! ;)

Ha det så bra! 

Susanna 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar