Frågor och svar om kärlek

7 Aug 2013, 20:16 148
Kille, 25 år
Question


Hej

Valde dig för du är tjej & söt, Jag brukar inte ha svårigheter med att gå fram till tjejer och prata ovasett hur dom ser ut, men mitt emot mitt jobb så jobbar en tjej, och nu kanske det låter oartigt men menar faktiskt det bra, Tjejen ser ut att vara min ålder och hon är inte den snyggaste men, jag har sätt henne nu i 3veckor och jag tycker det är kul att gå till jobbet nu pga tjejen. Vi har aldrig snackat men jag har märkt att vi fått ögonkontakt då & då frågan är hur gör jag nu? Jag säger med ärlighet och inte ett arrogant sätt att jag är en kille som har personlighet alla tjejer önskar sig. Tjejen och jag är oftast runt andra personer, då tänker jag att hon kanske inte vill att jag frågar henne något framför alla. Vore det konstigt att ge henne en ros när jag aldrig snackat med henne? eller ska jag bara gå fram på det enkla sättet och säga hej, t.ex. "hur är det att jobba här" och sedan föra det vidare. Tips vore underbart! tack för din tid.

Svar

Hej hej!

Vill börja med att säga förlåt för dröjande svar! Har varit borta över sommaren, men är nu tillbaka för att svara på era frågor! :) 

Ja, du. Jag hade nog inte krånglat till det. Gå och prata lite lättsamt med henne. Se vad hon är för typ av tös. Någon som du kanske kan gilla? Någon som du vill lära känna? Se om hon vill lära känna dig? Prata lite väder och vind, då går det ju bra att andra också är i närheten. Mitt tips är att prata lite för att se om ni har någon gnista och efter det planera att bjuda ut henne, om det då fortfarande är aktuellt! 

Stort lycka till! 

Susanna 

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar