Frågor och svar om bröst

21 Jul 2013, 21:25 1192
Tjej, 14 år
Question


OMG HJÄLP WTF, mina pattar har blivit mindre! Varför?!? Jag har börjat springa varje morgon eller de är nog mest 3-4 gånger i veckan, och då är de en runda på Max 30 minuter kanske, men jag äter jätte mycket osv, hur kan mina pattar blivit mindre?!? Får panik hjälp mig puss

Svar
Amanda Andersson
Nätvandrare, Fryshuset

Hej!

Förlåt för sent svar, så här i sommartider är det svårt att hitta ge svar på alla frågor som kommer in men gör mitt bästa för att svara så fort jag har tid. 

Är svårt för mig att avgöra huruvida dina bröst har blivit mindre men det är helt naturligt att bröstens storlek förändras av olika faktorer. 

Att springa eller träna gör generellt sätt inte att brösten blir mindre men träning bränner kroppens fett och gör att kroppen blir slankare.

Kroppen mår bra av att träna och träningen påverkar bara marginellt bröstens storlek. Försök var nöjd med hur du ser ut och om du mår bra av att springa så ser jag ingen som helst anledning att sluta.

Varma Hälsningar

Amanda

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar