Frågor och svar om ungdomar.se

26 Jun 2013, 08:41 188
Tjej, 23 år
Question


Var laddar jag ner min gamla blogg och mina bilder? Jag läste i ett svar att det skulle finnas en knapp på min sida för kontoinställningar, men jag hittar det inte. Tacksam för svar!

Svar
Redaktionen
Ungdomar.se

Hejsan!

Antagligen har du letat på dina profilinställningar. Knappen för att ladda ner blogginläggen hittar du under dina kontoinställningar: http://ungdomar.se/user/account-settings (vi vet, det är inte jättetydligt just nu). Klicka där så packar vi ihop vi en fin zip-fil till dig med alla inlägg och bilder. Har du skrivit abnormt många inlägg kan det ta en stund innan filen blir klar – då kan du pyssla med annat under tiden och så skickar vi ut en notifikation när bloggen är redo att laddas ner.

Om du ändå inte hittar någon knapp så skicka ett mejl till [email protected] så ska vi försöka ta reda på vad det är som bråkar.

Trevlig sommar!


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar