Frågor och svar om tjej

25 Jun 2013, 19:15 1100
Tjej, 16 år
Question


Tjej på 13 år och i bland kan jag bli så jävla kåt. Är det konstigt när man är tjej? och en sak min vän undrar som vi har slagit vad om. är det lagligt att titta på porr? tacksam för svar

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det är absolut inget konstigt att vara kåt som tjej. Finns inget som generellt skiljer killar och tjejer åt när det kommer till sexuell lust, utan det kan eventuellt skilja enstaka individer åt. I din ålder, i början av puberteten börjar man dessutom upptäcka sin sexuella lust och den kan då ofta öka. 

Att titta på porr är lagligt i Sverige, innehållet i vissa porrfilmer kan dock vara olagligt. Det är bland annat olagligt att titta på porrfilmer med barn i. Därför är det viktigt att tänka på vad porren man tittar på innehåller. Du kan läsa mer om porr här: http://www.umo.se/sex/porr/.

Grattis till dig eller din vän, beroende på vem som vann vadslagningen.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar