Frågor och svar om tankar kring homo-bisexualitet

4 Jul 2013, 20:28 542
Kille, 20 år
Question


Jag har en flickvän, som jag älskar. Fast typ tänker ofta på när en kille håller om mig osv och det är skit jobbigt att inte veta om jag är bög eller inte.

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Känslor kan vara otroligt jobbiga och komplicerade, speciellt när man är ung och inte riktigt känner sig själv än. Det är endast du själv som kan finna ditt rätta jag och det är inget som behöver ske just nu. 

Om du tänder på din flickvän, njuter av att ha sex med henne och älskar henne är det fantastiskt och dina tankar är inget som förhindrar dig att fortsätta med det. Gör du det är du troligtvis heller inte bög, utan eventuellt bisexuell och att du gillar både killar och tjejer är inget som hindrar dig från att ha en relation med en tjej.

Alla har vi fantasier, även om vi är i förhållanden, det handlar bara om att inte försöka eller vilja förverkliga fantasierna beroende på hur ens relation ser ut. Först när du eventuellt börjar märka att känslorna för din flickvän avtar och om du tänker på någon specifik kille som håller om dig, kan det vara till att fundera på om du ska fortsätta i relationen med din flickvän. För jag antar att du inte önskar såra henne.

Svaret på vad dina känslor innebär har endast du, så länge du inte sårar någon i din närhet är det bara att försöka luska reda på vad det svaret kan vara. 

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar