Frågor och svar om killar

7 Aug 2013, 20:24 305
Tjej, 16 år
Question


hej jag heter elin och jag är tjock ibland tänker jag så här ingen kille vill ha mig. och jag kommer aldrig få en kille . men ibland brukar killar typ kolar på mig och säger vill du knulla då säger jag så här nej sen säger dom ok du kommer inte få någon kille.

Svar

Hej,

Vill börja med att säga förlåt för dröjande svar! Har varit borta över sommaren, men är nu tillbaka för att svara på era frågor! :) 

Uhmm, det låter som att du träffat på fel killar med helt fel inställning. Låt ingen prata till dig på det viset. Det är inte ok alls! Överviktig eller ej så kan det vara svårt att hitta någon man passar ihop med. Ge det lite tid, försök att utvidga umgängeskretsen så att du får möjlighet att träffa på pojkar som är trevliga. Kom ihåg att aldrig nöja dig med en kille bara för att ha någon. Fel kille kan göra mer skada än nytta. Värdera dig själv högt och ta inte när folk inte gör det. Ingen har rätten att tala ner eller illa om dig, även om folk tror det eller tar sig den rätten. 

Stor kram! 

Susanna  


Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Ställ en egen fråga till mig

Visa mina övriga svar