Frågor och svar om sex

6 Jul 2013, 19:24 285
Annat, 16 år
Question


Vad är skönst för tjejer att göra på kroppen?

Svar
Ingrid Wall
Sexualupplysare, Sexperten.nu

Hej,

Det finns inget generellt svar på den frågan, utan vad man tycker om och inte tycker om är väldigt individuellt. Precis som att vissa älskar ärtsoppa finns det andra som hatar ärtsoppa. Likadant är det med det sexuella. 

Kanske tjejen själv har testat sig fram genom onani för att ta reda på vad hon gillar och kan förmedla det till sin partner. Annars får man som partner prova sig fram för att se vad tjejen tycker om. En del tjejer gillar bara penetrerande sex, andra måste bli smekta på klitoris samtidigt för att kunna njuta och en tredje tycker det är underbart när någon tar på hennes bröst. 

Våga testa dig fram för att se vad just den tjejen du är med tycker är skönt. Det är också viktigt att kommunicera och fråga vad tjejen gillar. På så sätt gäller det att inte generalisera vad alla tjejer tycker om, utan att se till alla tjejer som individer med ett eget njutningsmönster.

Mvh Ingrid.

Vissa av svaren på Ungdomar.se är inte dagsfärska. Exempelvis så förbättras ständigt läke- och preventivmedel, så de svar vi har kan till viss del vara inaktuella. Stäm alltid av med din ungdomsmottagning, apotek eller sjukvårdspersonal. Upptäcker du felaktig information blir vi jätteglada om du rapporterar detta till oss så att vi omgående kan lägga in korrekta uppgifter.

Visa mina övriga svar